lør. jul 4th, 2020

Norsk nettsted med nyheter om dataspill

number1, spill, game, xbox, ps5, pc, konsoll, videospill, action, fifa, retro

PlayerUnknown’s Battlegrounds oppgraderer fra Xbox Game Preview

1 min read

Full produktutgivelse kommer 4. september.

Xbox One debuten på Sanhok-kartet; inspirert av øyene over Sørøst-Asia, er Sanhok en 4 × 4 kompakt slagmark. Kartet er mindre med raskere spill og sirkeldynamikk som har blitt justert for å bringe slagene til en dramatisk sluttkamp. Sanhok vil introdusere helt nye våpen og kjøretøy i tillegg til debuten av dynamiske vær-endringer for første gang på Xbox One.

War Mode på Xbox One er en deathmatch spillopplevelse hvor spillerne jakter hverandre i en statisk sone og re-starte med fallskjerm og våpen hvis du blir drept. Lag får poeng ved å drepe og gjenopplive lagkamerater, og laget som når visse poeng i kampen vinner kampen.

Prestasjoner overføres fra Xbox Game Preview til full produktversjon.

Siste saker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *