lør. jul 4th, 2020

Norsk nettsted med nyheter om dataspill

number1, spill, game, xbox, ps5, pc, konsoll, videospill, action, fifa, retro

GeForce Now er lansert i Norge

1 min read

Så hva er GeForce Now?

GeForce NOW er NVIDIAs skybaserte spillstrømmetjeneste. Den leverer spill i sanntid direkte fra skyen til bærbare datamaskiner, stasjonære datamaskiner, Macer, SHIELD TV- eller Android-enheter. Koble til kontoene dine for spillbutikker og strøm ditt eget spillbibliotek, eller spill gratisspillene du liker best. Med skylagring for støttede spill kan du fortsette der du slapp, på hvilken som helst støttet enhet, uansett hvor du er.

GeForce Now er tilgjengelig på nvidia.com

GeForce Now fungerer ved at spill strømmes fra Nvidias servere til en kompatibel enhet. Foreløpig er kompatible enheter Windows (64-bit), macOS (min. 10.10), Nvidia Shield TV-bokser og Android (min. Android 5.0).

Prisen er 59,- NOK /mnd. (12 mnd.) for Founders medlemskap. Du kan også teste tjenesten gratis i 90 dager men da får du begrenset spilletid og funksjoner.

LowSpecGamer

Siste saker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *