Nyhet

Steam Game Festival – februar 2021

Valves siste Steam Game Festival begynner onsdag (3. februar), og gir tilgang til spillbare demoer av mer enn 500 kommende spill fra indie-utviklere, sammen med live-stream, chatter og paneldiskusjoner.
Den første festivalen fant sted sammen med The Game Awards i desember 2019, og ble fulgt av lignende arrangementer i fjor høst/vår som ga indie-utviklere en sjanse til å vise frem spillene sine etter at Game Developers Conference i 2020 ble kansellert.

Arrangement dato/tid:
Starter: 3. februar 2021 – 19:00
Slutter: 9. februar 2021 – 19:00

En trailervideo fra Steam med tittelen Play What’s Next viser noen av spillene som ser ut til å være tilgjengelige for demo under arrangementet, som inkluderer Genesis Noir fra Feral Cat Den; Riftbreaker fra Exor Studios; Narita Boy fra Studio Koba; Almighty: Kill Your Gods fra Runwild Entertainment; Fling to the Finish av Splitside Games; og Black Book fra blant andre Morteshka.

Les mer på The Verge / Steam


Legg igjen en kommentar